Termes i condicions d'ús

POLÍTIQUES GENERALS DEL ALBERG EL MIRADOR

L’hora de sortida és a les 12 del migdia. L’hora d’entrada és a partir de les 16.00 i fins les 19:00h. Tots els nostres hostes s’han de registrar a recepció. No es permet l’accés a les habitacions a visitants no registrats a la recepció. Si hi hagués una persona extra a la habitació, el valor de l’ocupació serà carregat a la compta del client. Si Vostè desitja prolongar la seva estança, comuniqui-ho amb 24h d’antelació a la recepció de l’alberg. No ens fem responsables de robatoris dels objectes de valor (joies, diners, ordinadors personals, documentació, etc.) que estigui a l’allotjament. L’Alberg Mirador NO es fa responsable de pèrdues personals ocasionades a les habitacions. Prohibit fumar a les habitacions i a tot el recinte. Queda prohibit tocar instruments musicals, ràdios o televisors a alt volum o festes sorolloses. No es permeten mascotes a les habitacions Qualsevol dany causat per un client/grup de clients a la propietat de l’alberg, serà carrega al client. No es permet menjar a les habitacions de l’Alberg. L’administració es reserva el dret d’acabar el contracte d’allotjament si alguna de les regulacions anteriors és violada.

RESERVES DEL ALBERG

Per garantir la seva reserva es requereix el pagament per aniticipat del 100% de l’estada. El pagament, garantitza la confirmació de la reserva.

ALTERACIONS I CANCEL·LACIONS D’HABITACIONS DEL ALBERG

Les alteracions i cancel·lacions d’habitacions de l’Alberg, s’han de fer per escrit via email a: info@albergmirador.com

POLITIQUES DE CANCEL·LACIÓ

Si vostè vol cancel·lar la seva reserva, si us plau, agafi en consideració les nostres polítiques: Cancel·lacions abans de 4 dies de l’arribada tenen el 100% de retorn a favor del client. Totes les cancel·lacions posteriors a 4 dies abans de l’arribada, comptabilitzant a les 00:00 de la nit com a hora d’inici del dia; es perdrà el 100% de la reserva.

COM CANCEL·LAR LA SEVA RESERVA

Les reserves han de ser cancel·lades per email al alberg directament (info@albergmirador.com) indicant el nom de la reserva, el dni i les dates d’aquesta. Si us plau, anoti i obtingui la informació que se li facilitarà. Això evitarà facturacions errònies.

POLITIQUES DE PRIVACITAT

L’ALBERG MIRADOR s’afegeix als més alts estàndards de pràctiques ètiques en totes les nostres operacions y es dedica a protegir la privacitat de tots els visitants de la nostra pàgina web. Hem desenvolupat les nostres pràctiques de privacitat basant-nos en els paràmetres establerts per la llei.

REUNIÓ I US DE LA INFORMACIÓ

Donat que no es requereix informació personal per obtenir accés a qualsevol de les parts de la nostra web, si que recollim informació voluntàriament provinent dels nostres visitants. Addicionalment, és possible que fem ús de la tecnologia de “cookies” per obtenir informació no personal dels nostres visitants. Això ens permet donar als nostres usuaris el contingut i la tecnologia més apropiada. Assegurem que la informació personal recollida és protegida de l’accés públic i que no venem ni lloguem a terceres parts aquesta informació. La informació que vostè ens facilita ens ajuda a servir millor els seus interessos.

SEGURETAT

Donem seguretat per protegir la informació de la targeta de crèdit, nom, adreça, correu electrònic i altre informació personal que vostè ens pugui facilitar en les seccions de reserves o contacte de la nostra pàgina web. Si s’ha unit a la nostra llista de correu, és possible que ocasionalment li enviem informació o materials promocionals referents a ESPORTEC OUTDOOR SPORT. Vostè mai rebrà més de un o dos missatges de correu al mes. Si prefereix no ser contactar per nosaltres en futur, pot sol·licitar ser eliminat de la nostra llista de correu en qualsevol moment enviant-nos un missatge a promocio@esportec.net

Informació de l'empresa

Direcció: Esportec outdoor sport slu - ctra a pistes, s/n (Alberg Mirador) 25284 La coma i la pedra. - info@albergmirador.com

Registre mercantil: Província de Lleida, al volum 775, foli 95, fulla número L-14. 879.

Número d'identificació fiscal: B17933508