Alberg per Celebracions

A l’Alberg Mirador hi trobaràs tot el que necessites per realitzar-hi tot tipus de celebracions familiars (bodes, comunions, festes d’aniversari…), trobades d’empreses (congressos, formacions, reunions de treball, teambuildings…)  i esdeveniments varis (estades de neu o d’aventura…).

Amb una capacitat per a 200 places, l’alberg disposa de totes les instal·lacions i serveis necessaris per acollir-hi tota mena de grups: famílies, grups d’amics, associacions, centres excursionistes, empreses, centres educatius…

Les habitacions són privades per a cada família o grup i disposen de bany complet i calefacció central.

El menjador, molt ampli, és accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Hi oferim menjar saludable amb diversos menús a escollir i ens adaptem a tota mena d’al.lèrgies alimentàries.

Disposem de dues sales ideals per a celebracions i activitats recreatives (ball, jocs…) i d’una piscina exterior climatitzada per divertir-se o relaxar-se tot mirant les impressionants vistes a la muntanya.

Ens trobem en un entorn natural extraordinari amb infinites possibilitats per gaudir de l’esport i del temps lliure. Al mateix recinte de l’estació d’esquí de Port del Comte pots realitzar activitats d’aventura a l’Espai Aventura d’Esportec, així com tota mena d’activitats de neu, totes elles de la mà dels tècnics esportius titulats d’Esportec. 

Pregunta’ns quines necessitats tens i farem tot el possible per ajudar-te a preparar una celebració inoblidable. 

Podeu sol·licitar més informació a través del correu: info@albergmirador.com o trucant al 973 48 40 38 i 608 19 12 55