Alberg Accessible

El nostre alberg de muntanya és 100% accessible, és a dir, totalment adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Per tant, és idoni per a grups amb persones que presenten algun problema de mobilitat i s’han de desplaçar amb cadira de rodes, caminadors, crosses o bastons.

L’alberg Mirador està lliure de barreres arquitectòniques, tant dins de les instal·lacions com per accedir-hi des de l’aparcament de l’estació d’esquí de Port del Comte.

Disposem de 5 places adaptades que permeten allotjar-se a l’alberg amb total comoditat. Tenim una habitació d’un total de 20 places (10 lliteres), de les quals 5 places permeten fer la  transferència amb cadira de rodes fins als llits inferiors. Els llits disposen de baranes que es poden instal·lar o treure segons la necessitat. A l’habitació hi ha un armari mòbil per deixar-hi roba; es pot moure de lloc per facilitar el pas. També disposa de dues dutxes a peu pla i d’una cambra de bany amb WC adaptat amb dues barres de subjecció a ambdós costats i suficient espai per assistir al seu usuari.

Al menjador, els bancs es poden aixecar per accedir a la taula amb cadira de rodes i menjar amb comoditat. 

A la sala d’esbarjo hi ha dos sofàs de tres places amb estructura de fusta per facilitar la transferència. 

Tot el personal del l’alberg Mirador té experiència en acollir a grups amb diversitat funcional i estan a la vostra disposició per adaptar-se a les necessitats de cada grup. Recomanem establir-hi una conversa prèvia per tal de dissenyar conjuntament una estada el més confortable possible.

A l’estació d’esquí de Port del Comte, Esportec hi ofereix l’activitat de dualski adaptat per aquells que vulgueu completar l’estada a l’alberg amb una activitat de neu. 

Ho tenim tot preparat, doncs, perquè vingueu a gaudir d’una estada accessible a tocar de les pistes. Us hi esperem!