Les instal·lacions del nostre alberg

El Mirador Port del Comte està situat al municipi de La Coma i la Pedra a la comarca del Solsonès i a peu de pistes de l’estació d’esquí alpí del Port del Comte , on podreu viure una experiència única en contacte amb un entorn de mitja i alta muntanya, on podreu gaudir d’unes activitats totalment adaptades en l’àmbit que ens envolta. Situat enmig d’un paratge de gran bellesa, dins d’una comarca encara verge i que comporta infinites possibilitats per a descobrir un entorn rural encara existent.

Ens trobem en un entorn de mitja muntanya que tant a l’hivern com a l’estiu ens permet fer diverses rutes per poder contemplar la gran bellesa dels seus paratges, idestacar que la comarca del Solsonès és una de les comarques més peculiars de Catalunya i molt desconeguda pels ulls dels visitants. Totes les habitacions son amb bany interior, roba de llit, tv...

No es compartirà habitació amb clients extern.
Les tovalloles no són incloses dins del preu per tant les poden portar de casa o bé les poden llogar a recepció.
Amb totes les tarifes esta inclòs el servei de begudes de taula, cafès, infusions....
Gaudim de piscina climatitzada d’ús exclusiu i gratuït per els clients allotjats. (És obligatori l'ús de banyador sense roba interior a sota)

Disposem de 200 places a peu de pistes. A més durant la primavera, estiu i tardor, disposem de camp de futbol, bàsquet, voleibol i gronxadors.

Piscina coberta climatitzada.

Obligatori porta gorro de piscina. (es poden comprar a recepció)

2 sales de jocs per a activitats recreatives i jocs de taula en família. Futbolín, billar i ping pong per gaudir del temps lliure. També 2 saletes d’estar on descansar còmodament i/o llegir un bon llibre.

Menjador i cuina pròpia per a 200 places.

Habitacions de 4 i 8 places totes amb bany complert, 1 habitació adaptada a persones amb diversitat funcional i calefacció central.