Alberg per Centres Educatius

Activitats escolars per cicles i treballs de síntesi

Descobreix totes les activitats al medi natural que pots fer amb el teu centre.

Amb les nostres activitats per a centres educatius i d’ensenyament pretenem que els alumnes passin una jornada divertida i entretinguda, però que alhora aprenguin, tant les tècniques de l’esport, com els aspectes més importants de l’entorn i de la naturalesa que ens envolta.

Per Esportec, és molt la qualitat del servei i la seguretat de les activitats, per aquest motiu, tots els treballadors estan titulats segons la legislació vigent. Apostem per un servei de monitoratge de 24 hores, per garantir la millor qualitat, seguretat i comoditat.

Centres Educatius Activitats Neu 23 24

Activitats i estades de neu per a centres educatius

Busqueu una esquiada pel vostre centre educatiu? Ja sigui per la setmana blanca o per qualsevol altra sortida, Esportec us ofereix les millors sortides d’esquí a l’estació d’esquí de Port del Comte, al Solsonès.

Amb servei de monitors d’esquí i de lleure durant les 24 hores del dia, allotjaments propers a les pistes i totes les mesures de seguretat tant per la pràctica de l’esquí com de prevenció de la COVID-19. Esportec us podem oferir tant un pack complet al 100% perquè no us hagueu de preocupar per res, com esquiades personalitzades segons les vostres necessitats.

Esquiades per a escoles i instituts, és a dir, per a alumnes de primària, secundària, batxillerat, graus mitjà i superior… Tenim packs de pensió completa, activitats a totes hores, allotjament i àpats inclosos perquè no us hagueu de preocupar per res. És una estació ideal per a l’esquí escolar, ja que disposa de diverses cintes transportadores a la zona de debutants que permeten un aprenentatge més còmode, àgil i divertit.

Classes d’esquí i monitors per a tots els nivells, per tal de que tots els alumnes ho gaudeixin de la mateixa manera, tant els que no han esquiat mai com els que tenen un nivell alt.

A més, l’allotjament i el lloguer de material es troben a peu de pistes!

Activitats i estades d’aventura per a centres educatius

El complex de l’estació d’esquí del Port del Comte no es limita a oferir activitats d’hivern. Durant la resta de l’any brinda tot un seguit de possibilitats en un entorn de muntanya tranquil i proper.

Amb les nostres activitats per a centres educatius i d’ensenyament pretenem que els alumnes passin una jornada divertida i entretinguda, però que alhora aprenguin, tant les tècniques de l’esport, com els aspectes més rellevants de l’entorn i de la naturalesa que ens envolta.

Per nosaltres, és molt important i valorem la qualitat del servei i la seguretat de les activitats. Tots els treballadors estan titulats segons la legislació vigent. Així doncs, apostem per un servei de monitoratge 24 hores, per garantir la millor qualitat, seguretat i comoditat.

Les estades d’aventura que us proposem son ideals per grups de cicle superior de primària o secundària. Les activitats proposades, tot i que es poden adaptar a qualsevol nivell, estan pensades per exigir cert esforç físic i/o mental, adequat sempre al nivell del grup i prioritats del centre.

Proposem activitats culturals diverses, per poder organitzar les millors sortides de crèdits de síntesi!

Per més informació de totes les activitats, podeu contactar amb nosaltres per consultar les nostres tarifes.