Qui som Alberg Mirador?

ESPORTEC OUTDOOR SPORT S.L. som una empresa de serveis esportius (C-433) i agència de viatges (GC-4023) creada amb la intenció de fomentar la pràctica esportiva i l’esperit d’aventura.

L’Alberg Mirador Port del Comte forma part de l’oferta de serveis d’Esportec Outdoor Sport.

La nostra especialitat són les Activitats Físico Esportives en el Medi Natural, i és per això que volem donar a conèixer les possibilitats que ofereix el nostre entorn, ja sigui al mar o a la muntanya.

Per tal de poder garantir la millor qualitat, preu i control, duem a terme totes les activitats nosaltres mateixos, sense intermediaris.

Volem que les nostres aventures siguin úniques i originals, respectant sempre el medi que ens envolta. Per aquest motiu, treballem contínuament en dissenyar nous productes i sortides, per tal que pugueu descobrir els indrets més idíl·lics de les nostres contrades.

Per oferir el màxim professionalisme i qualitat en els nostres serveis, la nostra plantilla consta de tècnics esportius especialitzats en cadascuna de les activitats i productes que oferim.

Totes les activitats estan dirigides per Llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i directors de lleure segons la normativa vigent: Decret 56/2003, Lleis 1/2000 i 3/2008.

Per a més informació, si us plau visiteu la nostra pàgina web: